"KA" TIPSTER LIGA

PRAVILNIK "KA" TIPSTER LIGE

1. Pravo učešća u igri i pisanju analiza ima svaki registrovani član (korisnik mora imati 18+ godina)

2. Da biste ostvarili pravo na nagrade i konačni mesečni/nedeljni plasman, potrebno je sastaviti minumun 20 analiza na mesečnom nivou, odnosno 5 analiza na nedeljnom nivou. Pažljivo odaberite svoje tipove i ponudite nam one najbolje, jer postoji ograničenje na 2 analize dnevno i samo 1 tip u analizi! (presek je svakog dana u 04:00č). Izmena (1.12.2019): Takmičar gubi pravo na pisanje analiza u tekućem mesecu ukoliko je broj neuspešnih analiza, sa kvotom 3+, veći od 3.

3. Da bismo na našem veb sajtu imali kvalitetan sadžaj i analize, analiza mora sadržati minumun 450 karaktera.

4. Zbog regularnosti takmičenja, svi korisnici moraju da koriste kvote i granice samo jedne kladionice. Naš tim se opredelio da to bude MaxBet kladionica! Ukoliko želite da druge tipstere obavestite o dobroj kvoti u nekoj drugoj kladionici, možete to naravno spomenuti u analizi ili na chat-u!

5. Svaki pokušaj prevare: ponavljanje besmislenih karaktera radi potrebnog broja karaktera u analizi, ponavljanje istog teksta u svakoj analizi, pogrešno postavljene kvote i granice, nerazumni i besmisleni komentari se neće važiti. Korisnik će biti opomenut, analiza se neće uvažiti, analiza će se obrisati ili će korisnik biti suspendovan do kraja meseca!

6. Dva tipa u okviru jedne analize nećemo smatrati validnom analizom! Ukoliko želite da dva ili više tipa budu u jednoj analizi, potrebno je nakon završetka prvog tipa kliknuti na "DODAJ TIP" pa zatim uneti sledeći. Tek na kraju potvrditi pritiskom na dugme "DODAJ ANALIZU".

7. Zabranjeno je prepisivanje analiza (ili nekih delova) od drugih korisnika!

8. Učestalo ponavljanje tipova sa nekim drugim tipsterom takođe nećemo tolerisati!

Cilj takmičenja je zabava i testiranje Vašeg košarkaškog znanja pre svega!
Molimo Vas da se ponašate u skladu sa fer plejom i da se lepo zabavite! Za najboljeg tipstera meseca pripremaćemo nagrade.
Srećno :)