Analiza

analiza-14186

Španija - SAD

USPEŠNO

tip

Španija - SAD 180.5 under (1.8)

Mečevi četvrtfinala košarkaškog turnira na Olimpijskim igrama u Tokiju u muškoj konkurenciji biće odigrani u utorak. Sva četiri duela su veoma zanimljiva, a još jedna utakmica na kojoj smo pronašli novi value pick jeste duel Španije i Sjedinjenih Američkih Država.

Tek sada se vidi koliko je Špance koštao poraz od Slovenije, jer već u četvrtfinalu idu na najjaču reprezentaciju na svetu, te ujedno i na Olimpijadi. Nema sumnje da ih čeka lavovski težak posao, ali nema sumnje da i ova reprezentacija ima dovoljno kvaliteta da pobedi svakog protivnika, pa i Amere.

Ovo govorimo zato što je Španija okupila najbolje čime raspolaže, a na mestu selektora i dalje je Sergio Scariolo koji je sa ovom reprezentacijom popeo na sam krov sveta na Svetskom prvenstvu u Kini 2019. godine.

S obzirom da je od Slovenije primio 95 poena i naravno izgubio meč, mišljenja smo da će iskusni stručnjak pripremiti taktiku koja će se ponovo zasnivati na dobro organizovanoj i agresivnoj odbrani.

Poznati je da Amerikancima ne odgovara evropska odbrana, koji uglovnom podrazumeva više trčanja i kontakata u igri. Španija raspolaže elitniim defanzivcima i ubeđeni smo da će na krilima dobre odbrane pokušati da slome veoma jakog protivnika.

Što se tiče Amerikanaca, sve je dobro poznato. Došli su na Olimpijadu da se okite zlatnim odličjem i tu nema dalje polemike. To što su u timu Durant, Tatum, Lillard, kao i neki igrači koji su odmah nakoh finala doleteli u Tokio dovoljno govori o njihovim ambicijama.

Veliki su favoriti i u ovoj utakmici, a ono što takođe nama ide u prilog jeste da kod Grega Popoviča i oni igraju sasvim solidnu odbranu. U dosadašnjem delu Olimpijade primali su redom 76, 66 i 84 poena, pa zbog svega navedenog verujemo da će ova utakmica završiti u underu.

Tipster:D

PREUZMI BONUS U MERIDIANU


Kladionica: MaxBet
Napomena: Analiza predstavlja savet za klađenje, ne radi se ni o kakvoj "dojavi", niti o tipu čija je prolaznost 100%. Kladite se na sopstvenu odgovornost.
Kvota: 1.8
0

0 Komentara

Ostavite komentar