Analiza

analiza-14182

Iran - Francuska

USPEŠNO

tip

Iran - Francuska H1 (28.5) (1.8)

Današnji dan košarkaši su iskoristili da odmore i dobro se pripreme za poslednje kolo grupne faze. Naravno, s obzirom da utakmice počinju veoma rano po našem vremenu, naš tim analitičara vredno radi kako bismo vam na vreme omogućili value tipove.

Još jedna utakmica koja nam je zapala za oko jeste duel Irana i Francuske, meč u kome su Francuzi apsolutni favoriti. Ipak, čini se da se bookmakeri previše oslanjaju na pobede protiv Sjedinjeniih Američkih Država i Češke Republike, te postoji odstupanje koje ćemo probati da iskoristimo.

Naime, situacija je takva da je Francuskoj dovoljna i minimalna pobeda kako bi grupnu fazu završili na prvom mestu. Odradili su ogroman posao do sada, pa je ova utakmica idealna za povećanu rotaciju vodećih igrača i možda uvežbavanje određenih akcija koje će im značiti u nastavku.

Ruku na srce, da je situacija drugačija i da je Francuzima potrebna ubedljivija pobeda, sigurno bi do nje i došli kada bi napali svim raspoloživim snagama. Kvalitetnija su ekipa i tu nema puno polemike, ali hendikep je u ovakvim okolnostima zaista prevelik.

Ima i Iran šta da ponudi, naročito ako ih krene šut van linije 6.75m. Ne treba zaboraviti ni Haddadija koji i dalje uživa u košarci. Recimo, u onom ubedljivom porazu od SAD-a isporučio je 14 poena, kao i Jamshidi, dok ih je Razaeifar pratio sa 13.

Sve u svemu, iako su šanse za trijumf Irana minimalne, mišljenja smo da neće izgubiti preko 28 razlike. Verujemo da mogu odigrati jednu solidnu utakmicu protiv Francuske koja neće imati razloga previše da "zapinje".

Tipster:D

PREUZMI BONUS U MERIDIANUKladionica: MaxBet
Napomena: Analiza predstavlja savet za klađenje, ne radi se ni o kakvoj "dojavi", niti o tipu čija je prolaznost 100%. Kladite se na sopstvenu odgovornost.
Kvota: 1.8
0

0 Komentara

Ostavite komentar