Analiza

analiza-14181

photo: FIBA

SAD - Češka

USPEŠNO

Poslednje kolo grupne faze košarkaškog turnira u Tokiju donosi nam direktan duel za drugo mesto između reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država i Češke Republike, a pobednik duela biće siguran učesnik četvrtfinala Olimpijskih igara.

tip

SAD - Češka (-22.5) H1 (1.85)

Biće ovo duel timova koji su u prva dva kola poraženi od Francuske, dok su obe nacionalne selekcije bez većih poteškoća savladale Iran, pa će u direktnom duelu odlučiti dalju sudbinu u Tokiju. Pobednik će sigurno u četvrtfinale, dok i poraženi neće ostati bez šansi, ali će morati da sačeka i rezultate ostalih mečeva.

Amerikanci su nakon šokantnog poraza od Francuza deklasirali Iran 120:66, dok su Česi takođe bez većih poteškoća savladali azijskog predstavnika, ali je kvalitet igre protiv "Trikolora" bio upitan. Česi nisu imali rešenja za agresivnu odbrana francuskog tima i pretrpeli su ozbiljan poraz 97:77.

Iako je u poslednje vreme igrala veoma dobro i stekla veliki broj fanova među košarkaškim zaljubljenicima reprezentacija Češke će u trećem kolu imati najveću prepreku i zaista je teško poverovati da mogu da izbegnu ubedljiv poraz.

Uprkos startnom porazu Amerikanci su i dalje prvi i apsolutni favoriti za zlatnu medalju, a mišljenja smo da su izabranici Gregga Popovicha nekoliko nivoa iznad Čeha na lestvici kvaliteta.

Mišljenja smo da američki reprezentativci apsolutni favoriti na ovom meču, te će taj epitet na terenu i opravdati, a visoka hendikep margina od -22.5 poena naš tim analitičara nije pokolebala. Naprotiv, hendikep pobeda u Meridianu je za nas tip sa velikim valueom i smatramo da će do starta meča skočiti za 2-3 poena.

Tipster: Alex

PREUZMI FREE BONUS:


Kladionica: Meridian
Napomena: Analiza predstavlja savet za klađenje, ne radi se ni o kakvoj "dojavi", niti o tipu čija je prolaznost 100%. Kladite se na sopstvenu odgovornost.
Kvota: 1.85
0

0 Komentara

Ostavite komentar