Analiza

analiza-14108

Barcelona - Tenerife

NEUSPEŠNO

tip

Barcelona - Tenerife 160.5 under (1.85)

Ponedeljak nam donosi nekoliko zanimljivih utakmica, uključujući  evropske lige, ali i NBA. Naš tim analitičara pronašao je i drugi value tip koji je "sakrio" u Palau Blaugrani, gde će domaća  Barcelona u utakmici broj jedan polufinalne serije dočekati gostujući Tenerife.

Tenerife je ubedljivim partijama u četvrtfinalu protiv  San Pablo Burgosa obezbedio sebi šansu da se sada bori i za finale, pa nema sumnje da je to veliki uspeh ove ekipe. Ipak, kako su regularni deo sezone završili na 3. mestu, verovatno postoje makar skrivene ambicije da se okite naslovom prvaka Španije, samo je pitanje koliko je to realno.

Takođe, zanimljivo je da su u regularnom delu čak 12 pobeda upisali na strani, dok su kao domaćini bili među gorim ekipama u ligi. Tražiće svoju šansu i na večerašnjem gostovanju, a verujemo da će pristup biti sličan kao i protiv Zarogoze i Burgosa (poslednja dva gostovanja) kada su svojim protivnicima dozvolili 60, odnosno 68 poena.

Odbrana će biti ključ potencijalnog uspeha, jer ukoliko se Barcelonini napadači rastrče, Tenerife neće imati šta da traži. Sa druge strane, verujemo da niko ne želi biti u koži igračima Barcelone nakon poraza u finalu Evrolige, jer je dobro poznat temperament Šarunasa Jasikevičiusa.

Nema sumnje da su dobili dobro "ribanje", a sada je osvajanje ACB lige definitivno imperativ. Katalonci su sjajne rezultate ove sezone pravili na krilima dobre odbrane, pa verujemo da će i večeras primeniti identičan recept.

Joventut je u četvrtfinalnoj seriji u Blaugrani postizao 74 (utakmica broj 1) i 73 (utakmica broj 2). Jednostavno, ne može se nijedna ekipa naigrati u toj areni, jer su Barcini gladijatori agresivni u odbrani od samog starta utakmice.

Na kraju, Katalonci jesu favoriti, ali ih čeka težak zadatak. Moraće maksimalnim pristupom od prvog minuta da probaju da slome večerašnjeg protivnika, a zbog svega navedenog mi verujemo da ćemo gledati utakmicu sa manjim brojem poena nego što to predviđaju bookmakeri.

Tipster:D

PREUZMI FREE BONUS  U MERIDIANUKladionica: MaxBet
Napomena: Analiza predstavlja savet za klađenje, ne radi se ni o kakvoj "dojavi", niti o tipu čija je prolaznost 100%. Kladite se na sopstvenu odgovornost.
Kvota: 1.85
0

0 Komentara

Ostavite komentar