Analiza

analiza-14027

photo: ABA liga

Nikola Jovanović

USPEŠNO

tip

N. Jovanović 9.5 under (1.75)

Nakon što smo pogodili i 8. GOLD analizu u nizu sa odličnim raspoloženjem dočekujemo nove obaveze. Večeras su na programu plej-of utakmice naše omiljene lige (ABA), a naš tim analitičara našao je i drugi value pick na utakmici u kojoj će u dvorani Aleksandar Nikolić snage odmeriti domaća Crvena zvezda i gostujuća ekipa Igokee

S obzirom da smo u prvoj analizi sve rekli o samoj utakmici, idemo pravo na pick, a to je under poena na centra Igokee Nikolu Jovanovića, za koga smatramo da nema dovoljno kvaliteta kako bi bio dvocifen u plej-of utakmici ABA lige protiv Crvene zvezde koja taj trofej juri po svaku cenu.

Naime, Jovanović u poslednje vreme beleži solidne partije i ove sezone je na respektabilnom proseku od 10.7 poena, ali mišljenja smo da se večeras neće naigrati protiv evroligaške odbrane. Generalno se očekuje utakmica sa malim brojem poena u kojoj definitivno nema mesta za Jovanovićev dvocifren učinak.

Lideri Igokee svakako su Edin Atić, Marko Jošilo, Anthony Clemmons, Jackie Carmichael i Stefan Pot i logično je očekivati od njih da budu ponovo najveći potrošači lopti u napadu. Takođe, Stefan Fundić se oporavio pa bi i on mogao da dobije određenu rolu što bi značilo da će Dragan Bajić na raspolaganju imati tri centra.

Ne treba čuditi ukoliko i Dalibor Ilić dobije određene minute na poziciji centra, jer je njegov skok večeras veoma bitan za ekipu Igokee. Što se tiče minutaže, Jovanović u proseku dobija oko 16 minuta i čisto sumnjamo da će večeras igrati nešto više.

Pored toga on uopšte nije veliki potrošač lopti, te u proseku "zategne" oko 7 dvojki, što je jako malo za granicu koju su odredili bookmakeri. Takođe, nije preterano opasan ni sa linije penala pa sve navodi na to da će Kuzmić, Kurudža, Reath i Nnoko defanzivno "pojesti" Nikolu Jovanovića i ostaviti ga ispod 9 poena.

Tipster:D

PREUZMI FREE BONUS U MERIDIANU


Kladionica: MaxBet
Napomena: Analiza predstavlja savet za klađenje, ne radi se ni o kakvoj "dojavi", niti o tipu čija je prolaznost 100%. Kladite se na sopstvenu odgovornost.
Kvota: 1.75
0

0 Komentara

Ostavite komentar