Analiza

analiza-13854

photo: ABA liga

Mega Soccerbet - Borac Čačak

USPEŠNO

tip

Mega Soccerbet 85.5 over (1.85)

Nakon dve nedelje pauze koja je usledila nakon završenog Kupa Radivoja Koraća u okviru 19. kola ABA lige Mega Soccerbet će na svom terenu ugostiti ekipu Borca iz Čačka.

Iako je na oduševljenje mnogih pristalica košarke sa ovih prostora Borac uspeo da se domogne čuvene ABA lige, čini se da jednostavno nemaju kvaliteta da u njoj i ostanu. Ipak, imali su sreće da je Primorska odustala od daljeg takmičenja usled finansijske krize, ali velike su šanse da takmičenje završe na poslednjem mestu.

Nakon što su uspeli da savladaju posrnuli Partizan, usledila je serija od pet uzastopnih poraza koji ih je i dovela u ovu poziciju. Jednostavno je došao do izražaja kvalitet i nema sumnje da će sutra ujutru imati veoma težak zadatak protiv mladog i nadahnutog tima kakav je Mega.

S obzirom da je Mega veliki favorit, smatramo da su bookmakeri u tom segmentu odradili dobar deo posla. Ipak, mišljenja smo da su napravili propust pri određivaju granice domaćina što ćemo probati da iskoristimo.

Naime, Mega ume da odigra jako efikasne utakmice na svom terenu, pa su tako u skorije vreme Mornaru ubacili 90, stamenoj odbrani Igokee 84, Cedevita Olimpiji 88, Splitu 91 što u neku ruku poistovećujemo sa Borcem. Nije velika tajna da Mega ide uvek na poen više, te na krilima mladosti i sa puno trčanja lomi svoje protivnike i tako igraju čitavih 40 minuta.

Smatramo da Borac neće imati rešenja za poletni napad Mege, te očekujemo da se ponovi utakmica iz prvog dela sezone kada su izabranici Vlade Jovanovića slavili u Čačku rezultatom 83:97. I tada su Petrušev i Simonović bili glavni akteri meča i kombinovano ubacili 44 poena.

Takođe, Mega će svim silama pokušati da odbrani mesto koje vodi u plej-of fazu pa sa razlogom očekujemo maksimalan pristup od prvog minuta. U takvim okolnostima igrači Mege su prave "osice" koje ne staju do samog kraja utakmice i verujemo da će prebaciti postavljenu granicu od strane kladionice i možda ponovo flertovati sa stotkom.

PREUZMI FREE BONUS U MERIDIANU

Tipster: D


Kladionica: Soccer
Napomena: Analiza predstavlja savet za klađenje, ne radi se ni o kakvoj "dojavi", niti o tipu čija je prolaznost 100%. Kladite se na sopstvenu odgovornost.
Kvota: 1.85
0

0 Komentara

Ostavite komentar