Analiza

analiza-13849

Fenerbahce - Anadolu Efes

USPEŠNO

tip

Fenerbahce - Anadolu Efes 163.5 over (1.85)

Iza nas je još jedan uspešan dan, jer smo pogodili i kvotu 2.75 (pobeda Valencije i naravno hendikep) kao i NBA tip, a danas se okrećemo novim izazovima.

Pred nama je 26. kolo Evrolige, a u prvoj utakmici sa početkom u 18.45 časova snage će odmerii domaći Fenerbahce  i gostujuća ekipa Anadolu Efesa koja i dalje juri mesto u plej-of zoni.

Igrale su ove dve ekipe krajem decembra i tada je Efes na svom terenu slavio rezultatom 85:72, mada je Fenerbahce imao potpuni pad vodećih igrača. Na primer, Nando De Colo je šutirao 1/9 iz igre i realno je jako teško da još jednom ponovi tako loš meč.

Naravno, utakmica o kojoj pričamo bila je u okviru turskog nacionalnog prvenstva gde je broj stranaca ograničen, što je svakako uticalo na ukupan broj poena. To se uvek najviše odrazi na broj poseda i sam tempo utakmice, ali večeras ćemo gledati obe ekipe u gotovo punoj snazi što garantuje pravi spektakl.

Fenerbahce se trenutno nalazi u fenomenalnoj formi i u seriji su od neverovatnih 10 uzastopnih pobeda u Evroligi. Kako stvari stoje, favoriti su i večeras, ali mi nećemo prognozirati pobednika već tipujemo da ćemo gledati jedan jako efikasan meč sa 164+ poena.

Biće ovo sudar i dva igrača koji su trenutno u najboljoj formi. Ovde naravno mislimo na Nanda De Coloa i Shane Larkina koji na poslednje tri utakmice beleže 22.7 poena (De Colo) odnosno  21 poen (Larkin). Obojica su često faulirani, a više nego dobro gađaju sa linije penala pa treba očekivati poenterski dvoboj ovih košarkaša.

Sve u svemu, situacija nalaže da ćemo gledati veoma efikasan meč, čak je i prognoza našeg algoritma na našoj strani. Procenjuje se utakmica sa 145 poseda, te uz prosečnu efikasnost dva tima realna granica bi bila 169.5 što treba iskoristiti.

Tipster: D

PREUZMI FREE BONUS U MERIDIANU


Kladionica: Soccer
Napomena: Analiza predstavlja savet za klađenje, ne radi se ni o kakvoj "dojavi", niti o tipu čija je prolaznost 100%. Kladite se na sopstvenu odgovornost.
Kvota: 1.85
0

0 Komentara

Ostavite komentar