Analiza

analiza-13735

Vichy - Lille

NEUSPEŠNO

tip

Vichy - Lille H1 (7.5) (1.85)

Vichy je jedan od najboljih timova lige. Imaju svega tri stranca i to veoma dobrog Švedjanina Loftberga, Amerikanca Batemona i Kamerunca Samira. Ipak, okosnicu tima čine odlicni domaci iskusni igraci kao Kone, Aboudou, Braonchard, Denave i Ceci Diop.

Imaju 2-1 i taj jedan poraz je bio kod kuće od Nantesa gde su vodili i petnaest razlike, na kraju se opustili i izgubili. Tim koji ima glavu i rep i veliko iskustvo, a igrači, većina igraju dugo zajedno pod trenerom Viazde.

Lille je tim koji je uvek negde oko sredine ili pri dnu. Imaju četiri meča i jednu pobedu. Na strani gube veoma ubedljivo te su izgubili od Pariza i Nantesa prosečno 20 razlike, nešto lakše su prošli u liga kupu pred početak sezone, ali i tu su gubili dvocifreno. Imaju par solidnih igrača kao Kazadi, Traore, Hazei, Loubaki, Kelly i Mosses, ali su jako napadački impotentni.

Poslednjih pet godina, domaćin je dobio čak četiri puta, ali su izgubili poslednji meč prosle sezone.

Na kraju Vichy -7.5 u Meridianu je naš tip za ovaj meč. Duga rotacija domaćina, kvalitetni igrači sa dva izuzetno dobra stranca bi trebala doneti prevagu. Lille ima problema u napadu i teško daju poene na strani retko prelaze 70 poena, dok su gosti najefikasniji tim druge lige.

PREUZMI FREE BONUS U MERIDIANU

Kladionica: Meridian
Napomena: Analiza predstavlja savet za klađenje, ne radi se ni o kakvoj "dojavi", niti o tipu čija je prolaznost 100%. Kladite se na sopstvenu odgovornost.
Kvota: 1.85
0

0 Komentara

Ostavite komentar