Analiza

analiza-13628

Austria - Slovenia

USPEŠNO

Nastavljamo sa današnjim GOLD analizama, a primetili ste i sami da je sada fokus na reprezentativnu košarku tačnije kvalifikacije za Eurobasket.

tip

Austria - Slovenia H1 (16.5) (1.75)

Duel Austrije i Slovenije sakrio je value tip koji čini našu četvrtu GOLD analizu za danas. U odličnom smo ritmu, a kako svi naši GOLD korisnici vole što veći broj analiza u zlatnoj rubrici odlučili smo da vas nagradimo i danas.

Austrija je u prvom prozoru igrala bez svog najboljeg igrača Rašida Mahalbašića o kome smo mi više puta pisali u našim analizama. Tada su izgubili od Slovenije rezultatom 78:85, ali zanimljiv podatak jeste da tada nije igrao ni njihov drugi najbolji igrač tačnije Jozo Radoš.

Sada će Austrija biti kompletna, uz pomenuti dvojac okosnica tima su iskusni Thomas Schreiner, Davor Lamešić, Bogić Vujošević, Enis Murati i Bryce Douvier. Igrač vredan pomena i odličan poenter je Marvin Ogunsipe koji večeras može imati jako bitnu ulogu. On i Mahalbašić vrlo lako mogu "natrpati" odbranu Slovenije, a isto tako postoje određene šanse da čak i pobede.

Razlog tome je ne tako jak sastav Slovenije, a uz to, juče su odigrali meč sa Ukrajinom koju su savladali rezultatom 84:73. Umor će sigurno odraditi svoje, pa se lako može desiti meč sa veoma lošim šuterskim učinkom. U timu nema ni Prepeliča.

Ipak, nećemo preterivati te ćemo se zadovoljiti ukoliko Austirja pokrije zadati hendikep, a mi smo ga podigli za poen više kako bismo osigurali naše proračune. Momentum je takav da Austria može da iznenadi te treba probati i to sa manjim ulogom, ali ubeđeni smo da neće izgubiti sa preko 16 razlike.

PREUZMI FREE BONUS U MERIDIANU


Kladionica: Soccer
Napomena: Analiza predstavlja savet za klađenje, ne radi se ni o kakvoj "dojavi", niti o tipu čija je prolaznost 100%. Kladite se na sopstvenu odgovornost.
Kvota: 1.75
0

0 Komentara

Ostavite komentar