Analiza

analiza-13627

France - Germany

USPEŠNO

Nastavljamo sa današnjim GOLD analizama, a primetili ste i sami da je sada fokus na reprezentativnu košarku tačnije kvalifikacije za Eurobasket.

tip

France - Germany 148.5 over (sa produžecima) (1.85)

U prvoj utakmici Nemačka je bila bolja i slavila rezultatom 83:69, ali problem Francuske u toj utakmici bio je šut za tri poena. Jednostavno nisu mogli ništa da pogode te je na kraju meča statistika pokazala 3/24.

Takođe, šut iz igre bio je veoma loš , ali treba napomenuti da je to daleko ispod njihovog proseka i teško da će ponovo imati tako loš šuterski dan. Nemci generalno ne briljiraju u odbrani te su na poslednje dve odigrane utakmice od dosta slabijih reprezentacija primili 80 (Crna Gora) i 81 (Velika Britanija).

Što se tiče samog ritma, očekujemo istu utakmicu kao i prvu koju su odigrali, ali sa znatno boljim procentima. Tada je viđeno 149 poseda i upravo toliko predviđa naš algoritam i danas. 

Uz to, Nemačka kao domaćin ima zagarantovano mesto na Eurobasketu i nema razloga za prevelikim opterećenjem u odbrani. Francuzi sa druge strane kod kuće moraju odigrati znatno bolju utakmicu i sve su šanse da će postići 80+ poena. Od Nemaca očekujemo da flertuju sa sedamdeseticom, mada i oni su i te kako sposobni da idu preko.

Sve u svemu, granica je za nekoliko poena niža od očekivane i to treba iskoristiti. Bookmakeri su verovatno uzeli u obzir mali broj poena iz prve utakmice, ali očigledno nisu broj poseda. Upravo tu je naša šansa, a granica od 148.5 se u ovoj situaciji čini kao preniska.

PREUZMI FREE BONUS U MERIDIANUKladionica: Pinnbet
Napomena: Analiza predstavlja savet za klađenje, ne radi se ni o kakvoj "dojavi", niti o tipu čija je prolaznost 100%. Kladite se na sopstvenu odgovornost.
Kvota: 1.85
0

0 Komentara

Ostavite komentar