Analiza

analiza-13605

Murcia - Fuenlabrada

USPEŠNO

Poslednja GOLD analiza za danas dolazi nam sa španskog područja, u meču gde će snage odmeriti Murcia i Fuenlabrada.

tip

Murcia - Fuenlabrada H2 (5.5) (1.8)

Prva utakmica na današnjem programu u okviru 12. kola španske ACB lige donosi nam duel Murice i Fuenlabrade. Jedni i drugi upisali su pobede u prošlom kolu, pa tako u dobrom raspoloženju dočekuju ovaj meč.

Zanimljivo je da su i na tabeli odmah jedni do drugih, s tim što Murcia ima jednu pobedu više. Ipak, mi smo mišljenja da se situacija na tabeli vrlo lako može izjednačiti, jer Fuenlabrada ni u jednom segmentu nije slabija od Murcie, naročito sada kada je Strawberry van stroja. 

Biće ovo duel legije stranaca, jer obe ekipe imaju po 10 igrača koji su van španskog područja. Nema sumnje da nas očekuje uzbuljiv meč, mada iz nekog razloga bookmakeri favorizuju domaće i to prilično visokim hendikepom. Mi ćemo to i ovaj put pokušati da iskoristimo, jer izabranici Javi Juareza na poslednjih pet odigranih utakmica znaju samo za poraz od Reala i to u Madridu!

Gotovo smo sigurni da će sa Muriciom koja je apsolutno van ritma u najgoru ruku odigrati egal utakmicu u kojoj će odlučivati jedan posed. Ako pogledamo i statistiku, Fuenlabrada je pokrivala hendikep u gostima čak 4 puta iz 5 odigranih utakmica.

Pored toga, zaista smatramo da su Oliver Stević i društvo previše potcenjeni jer su u ovom pomenutom naletu pobeda savladali Burgos i Zaragozu, ekipe koje su nanele teške poraze Murciji. Takođe, pao je i Joventut koji je trenutno prvi u grupi A u Eurocupu, te verujemo da u areni Palacio de Deportes imaju makar podjednake šanse za trijumf , a hendikep od 5.5 tačnije da će naš tip biti prolazan i u slučaju poraza gostiju do 5 razlike je nešto na šta gađamo nešto jačim ulogom.

PREUZMI FREE BONUS U MERIDIANU 


Kladionica: MaxBet
Napomena: Analiza predstavlja savet za klađenje, ne radi se ni o kakvoj "dojavi", niti o tipu čija je prolaznost 100%. Kladite se na sopstvenu odgovornost.
Kvota: 1.8
0

0 Komentara

Ostavite komentar