PROFIL KORISNIKA

Podaci

 • Korisničko ime StayMe7o
 • Registrovan 24.11.2019
 • Analiza 36
 • Uspešnost 17 /35 (48.57%)
 • Profit -2.75
 • * Profit i uspešnost od 1.4.2018

Analize korisnika

 • analiza-korisnika-

  Parker 14,5 under

  Parker 14,5 under

  Gledavši ponudu naletio sam na ovu uvećanju kvotu za 0.10 na Jabaria i odlučio sam ju iskoristiti. Mislim da krilni centar Hawksa večeras nema nikakvu šansu da ubaci 15 poena. Direktan match up danas mu je Anthony Davis. Popularni obrva igra nevjerojatno i moguće je čak da bude MVP i DPOY u istoj sezone. Igra nevjerojatnu obranu i ostavljao je i bolje igrače ispod 15 poena. Uz to, Jabari će se puno trošiti u obrani a moguće je i da ga Davis dovede u probleme s osobnim pogreškama pa da presjedi više nego što bi on htio. Mislim da je ovo jedan tip s velikim valueom i zato sam ga i odigrao. Sretno svima!

  Kvota: 1.95

 • analiza-korisnika-

  Simmons 15,5 over

  Simmons 15,5 over

  Pisao bi poslije analize, ali ovi prvu moram sada brzo napisati. Upravo je izašla vijest da je Embiid doubtful a Horford GTD i po meni je on onda na ovoj granici jednostavno zicer. Danas bi ga i s njih dvojicom svakako igrao u over jer igraju s Netsima koji očajno brane poziciju PG i reket te dopuštaju jako puno driveova od čega Simmons i živi i skuplja poene. On obožava ulaze i polaganja i zakucavanja. Bez Joela i Ala će sigurno uzeti preko 20 šuteva i jednostavno mislim da bi morao preći ovu omalenu granicu. Sretno svima

  Kvota: 1.85

 • analiza-korisnika-

  Dallas - Miami X2

  Dallas - Miami X2

  U drugoj analizi odabrao sam neriješeno ili pobjedu Heata na utakmici Dallas - Miami. Ovdje se nema šta zapravo pretjerano napisati ni pametariti. Meni je ovakva kvota bila na čuđenje i mislio sam da je ona vrijeđanje ekipe Miamia. Iako Miami dolazi u b2b utakmicu nakon teškog obračuna s Lakersima smatram da Dallas nije toliko bolja ekipa od Heata i da je jednostavno ova kvota prevelika. Heat zna igrati i napad i obranu te mogu dobro zaustaviti najbolje protivničke igrače. Mišljenja sam ako to danas uspiju napraviti s Dončićem vjerujem da mogu ovu utakmicu okrenuti u svoju korist i pobjediti.

  Kvota: 2.7

 • analiza-korisnika-

  Beal 28,5 over

  Beal 28,5 over

  U prvoj večerašnjoj analizi odabrao sam Beala iz nekoliko po meni dobrih razloga. Prvi od tih je što je nekoliko igrača Washingtona out, a večeras ne igra ni Wagner. Drugo je to što Memphis je 4. najlošija ekipa po branjenju njegove SG pozicije. Treće je što druga violina Hacimura ima tezak match up u JJJ-u. Četvrto je to što očekujem veoma brzu i efikasnu utakmicu od 230+ poena. Po meni je to sve gore nabrojano dovoljno da bi Beal večeras završio s 30+ poena. On voli ekipe iz donjeg dijela lige i na njima se iživljava i upisuje dobre partije. Tako očekujem i večeras. Sretno svima!

  Kvota: 1.85

 • analiza-korisnika-

  Sabonis 17,5 over

  Sabonis 17,5 over

  U drugoj analizi odabrao sam krilnog centra Indiane za over na njegovoj večerašnjoj utakmici protiv Atalante. U dobro je formi te se zadnjih par utakmica vrti oko ove granice. Druga stvar je njegov direktan match up u vidu Parkera koji je loš defanzivac te od kojeg je veći za 7-8 centimetara. Uz to dosta vremena provodi i na poziciji centra. Dobar je skakač, što je vrlo važno jer Atalanta baš najgore u ligi brani ofanzivne skokove s njegove pozicije i to bi mogao iskoristiti. Uz to često vole poslati centre protivnika na liniju za slobodna bacanja u čemu je još jedna prilika za njega. I lošiji igrači od njega su im do sada postizali po 20+ poena s njegove pozicije pa ne vidim razloga zašto ne bi i on. Sve u svemu, ovaj bet ima dobar value. Sretno svima!

  Kvota: 1.85

 • analiza-korisnika-

  Harrell 15,5 over

  Harrell 15,5 over

  Maxbet počastio za poen nižom granicom u odnosu na ostale kladionice i to se jednostavno mora iskoristit. Trezz je jedan od najzahvalnijih igrača što se tiče overa. Ne znam jesam li ga ikad odigrao a da ne on nije ispoštovao. Pa ga u jednu ruku zbog toga uzimam i danas. Danas protiv Minnesote ima protivnike koji loše brane pnr a on uz Loua Williamsa čini jedan od najboljih tandema te akcije. Na zadnjoj utakmici ubacio im je 18 poena. Kako Wolvesi igraju nešto bržim tempom očekujem ga i večeras na 15+ poena. Sretno svima!

  Kvota: 1.85

 • analiza-korisnika-

  Clarkson 12,5 over

  Clarkson 12,5 over

  U drugoj analizi odabrao sam Clarksona koji je očajno krenuo u sezonu ali je napokon uspio uhvatiti ritam. Ima veliki usage rate i počeo je uzimati jako puno šuteva. Danas bi mu se u prvom i drugom unitu spursa kao match up trebali nametati Bellineli i Forbes koji nisu nekakvi defanzivci te s njima ne bi trebao imati velikih problema. Sa solidnim šutem bi ovo treba preći lagano i bez problema. Cavsi su jako loša ekipa i ima potpunu slobodnu te mislim da će to i danas iskoristiti. Sretno svima

  Kvota: 1.85

 • analiza-korisnika-

  Drummond 16,5 over

  Drummond 16,5 over

  U prvoj večerašnjoj analizi odabrao centra Detroita i popularnog Andriju u over. Razloga je nekoliko. Prvi od tih je njegov direktan match up u vidu Powella koji ga nikako ne može čuvati. Drugi je to što Dallas dopušta 5 skokova sa pozicije centra. Po tome su 5. najlošija ekipa lige a u toj istoj ligi ne postoji igrač koji bolje skače i kupi skokove od Drummonda. Ako ne uđe u probleme s osobnim pogreškama, što se nadam da neće ne bi trebao imati problem s prelaskom ove granice. Sretno svima

  Kvota: 1.85

 • analiza-korisnika-

  Donovan Mitchell 25,5 over

  Donovan Mitchell 25,5 over

  U drugoj analizi sam odabrao popularnog spidu da će otići u over na granici od 25,5 poena. Danas za Utah ne igra Conley što znači da će na playmakeru krenuti Donovan. Što je odlično za ovaj tip je to što Minnesota očajno brani PG poziciju (28.1 pts) po čemu su najlošija ekipa lige. Ovo im je treći susret do sada ove sezone. U prethodna dva je postizao 17 i 26 pts. Ovih 17 je bilo uz očajan postotak šuta. No večeras vjerujem da će uzeti nešto više šuteva te bi samim time i uz nešto lošiji postotak trebao otići na 25+ poena. Sretno svima!

  Kvota: 1.8

 • analiza-korisnika-

  Bjelica 12,5 under

  Bjelica 12,5 under

  U prvoj analizu uzimam Nemanju da će večeras postići manje od 13 poena. Prvo i osnovno zbog čega sam uzeo ovaj tip je povratak Bagleya na parket i veliko smanjenje Bjeličinih minuta. Vjerujem da večeras neće igrati više od 20 minuta. Do sada u ovoj sezoni s takvom minutazom (do 25 min) nije nijednom prešao tu granicu. Čak i na nekim utakmicama s 25+ minuta je znao ostati u debelom underu. Projekcije ga vide na nekakvih 18 minuta i 8.2 poena. Tako da vjerujem da ovaj tip ima jako dobar value, a pogotovo na ovoj 0,5 povećanoj kvoti. Jednostavno ga moram uzet. Sretno svima.

  Kvota: 1.9