Analiza

analiza-13604

photo: ABA liga

Jurij Macura

NEUSPEŠNO

U subotu će "Bonifika Arena" u Kopru biti poprište duela dva mlada tima koji u ovaj duel ulaze sa potpuno različitim ambicijama i čiji su rezultate ove sezone dijametralno suprotni.

tip

J. Macura 14.5 over (1.85)

Već je poznato sa kakvim rosterom je Primorska ušla u novu sezonu, te da igrački kadar ovog tima ne bi mogao da bude konkurentan i u slabijim takmičenjima od ABA lige, pa shodno tome i ne čudi što još uvek nisu ostvarili trijumf ove sezone na Jadranu, a ne bi bilo pogrešno reći da nisu bili ni blizu pobede.

Ipak, igrač koji je trenutno jedina svetla tačka tima i koji je jedini konstantan jeste upravo nekadašnji košarkaš Mege tačnije Jurij Macura.

Ovaj mladi košarkaš trenutno je na proseku u ABA ligi od 14.7 poena, a na parketu provodi 33 minuta. Na primer, u duelu sa Crvenom zvezdom igrao je svih 40 minuta u egal utakmici, što dovoljno govori da je najbitnija karika tima iz Kopera. Samo jednom je odigrao ispod 30 minuta i to u prošloj utakmici sa Mornarom, mada je rano upao u problem sa ličnim greškama.

Da će Macura dodatno biti motivisan svedoči podatak da se prošle sezone nije naigrao u Megi, a razog tome je Marko Simonović koji i ove sezone, uz Petruševa koji propušta meč, najbolji igrač ekipe i jedna od glavnih napadačkih opcija. Ovo će biti direktan duel mladih centara, a mi od slovenačkog internacionalca očekujemo još jedno fenomenalno napadačko izdanje.

Protivnik je više nego idealan, motivacije će biti na pretek, Macura se nalazi u odličnoj formi pa je u ovom trenutku granica od 14.5 za krilnog centra Primorske niska. Dovoljno je da odigra nešto iznad proseka da bi završio u overu, a podaci koje smo naveli govore nam da veoma lako može i do 20+ poena.

PREUZMI FREE BONUS U MERIDIANU 


Kladionica: Mozzart
Napomena: Analiza predstavlja savet za klađenje, ne radi se ni o kakvoj "dojavi", niti o tipu čija je prolaznost 100%. Kladite se na sopstvenu odgovornost.
Kvota: 1.85
0

0 Komentara

Ostavite komentar