Analiza

analiza-13419

Valencia - Bayern Munich

USPEŠNO

Pored NBA GOLD analiza, okrećemo se malo i evropskoj košarci gde smo pronašli još jedan value tip, koji zato što se radi o prijateljskoj utakmici treba odigrati sa manjim ulogom.

tip

Valencia 83.5 over (1.9)

Pre nedelju dana Trinchieri je dao vrlo konfuzan intervju u kome je rekao da se i dalje ne zna ko šta igra trenutno u Bayernu. Naravno, mislio je da to u ovom momentu nije bitno, već da je cilj da se ekipa što bolje fizički pripremi za takmičarske utakmice koje im predstoje.

Uz to, nemačkim klubovima evropska takmičenja nikada nisu bila prioritet, naročito kada klub gradi sistem za nekoliko budućih sezona, što je situacija sa Bayernom. BBL liga počinje tek u novembru tako da za "Bavarce" ima puno vremena dok konsoliduju svoje redove. 

Što se tiče same odbrane ekipe iz Minhena, Cedevita koja je ove sezone na nešto nižem rangu nego obično ubacilia im je 82, dok je Monaco brojao do 90. Nisu se previše trošili u dosadašnjim pripremnim utakmicama defanzivno, čemu svedoči i pomenuti Trinchierijev intervju. Utakmica sa Valencijom biće im najteža do sada, jer se radi o ekipi koja je na visokom evroligaškom standardu.

Ove sezone znatno su se pojačali i u pripremnom periodu upisali 3 vezane pobede. Što se tiče postignutih poena, Juventut je ispraćen sa 94, Unicaja sa 90 a Murcia sa 84 poena, mada je Valencia od samog starta imala ubedljivu prednost i na kraju završila utakmicu sa +25. Dakle, postavljena granica prebačena je protiv svih pomenutih ekipa koje uskoro očekuju takmičarske utakmice u najjačoj evropskoj košarkaškoj ligi. To znači da su ekipe već na optimalnom nivou što se tiče fizičke pripremljenosti, ali i taktičkog plana.

Mišljenja smo da Bavarci večeras mogu odigrati solidno u napadu zbog dobrih pojedinaca, ali da će defanzivno imati ogromne probleme. Valencia je tim koji ima duboku rotaciju i gotovo svih 40 minuta mogu držati šut iz igre na visokim procentima. Granica je niža nego u prethodnim utakmicama iz nepoznatih razloga, pa verujemo da će i večeras biti na visini zadatka u napadu i ispratiti nemačkog predstavnika sa 84+ poena.


Kladionica: Soccer
Napomena: Analiza predstavlja savet za klađenje, ne radi se ni o kakvoj "dojavi", niti o tipu čija je prolaznost 100%. Kladite se na sopstvenu odgovornost.
Kvota: 1.9
0

0 Komentara

Ostavite komentar