Analiza

analiza-13353

photo: Ashley Landis/Associated Press

Brandon Ingram

USPEŠNO

Četvrtak nam donosi 6 NBA utakmica, a program otvaraju New Orleans Pelicansi i Sacramento Kingsi. I jedini i drugi ulaze u ovaj meč sa imperativom pobede. 

tip

Brandon Ingram 23.5 over (1.9)

Oba tima ne blistaju baš u Orlandu. Sacramento Kingsi su daleko od željene forme i upisala su sva 3 poraza, a igrači na terenu ponekad deluju kao da jedva čekaju da se ligaški deo sezone, a ne da njihova ekipa zapravo i dalje ima šansi za 9. mesto.

Sa druge strane, "pelikani" su, nakon 2 poraza od Jazza i Clippersa, savladali Memphis Grizzliesi i sada sa dosta samopouzdanja izlaze na megdan rivalu koji je "na konopcima".

Naš tip za večeras je Brandon Ingram. Jednom nas je već "prodao", kada je protiv Utah Jazz ostao u underu za jedan poen, ali svesni važnosti ovog meča i njegove uloge u timu, ponovo smo se odlučili za njega.

Ingram je jednostavno po mišljenju našeg analitičkog tima najraznovrsniji igrač Pelicansa. Njegov napadački arsenal je šarenolik, ume da pogodi bukvalno iz svih pozicija, a šutevi van balansa i iz nezgodnih pozicija bukvalno postaju njegov trademark.

Najsvežiji primer njegovog napadačkog potencijala je meč pre 2 noći protiv Grizzliesa kada je za kratko vreme u poslednjoj četvrtini ubacio 10 poena i odbio nalet protivnika.

Što se Kingsa tiče, na Ingrama će verovatno motriti Barnes, koji je korektan defanzivac, ali ako su poslednji mečevi merilo onda je pitanje da li Sacramentovi košarkaši uopšte mogu da sačuvaju nekog?

Sve u svemu, zbog važnosti meča i Ingramove uloge u timu Pelicansa očekujemo da bivši student Univerziteta Duke i doskorašnji igrač Lakersa odigra zrelu partiju i ubaci 25+ poena.


Kladionica: Maxbet, Mozzart, Soccer, Pinnbet, Meridian, Planetwin365
Napomena: Analiza predstavlja savet za klađenje, ne radi se ni o kakvoj "dojavi", niti o tipu čija je prolaznost 100%. Kladite se na sopstvenu odgovornost.
Kvota: 1.9
0

0 Komentara

Ostavite komentar