Analiza

analiza-13329

photo: Twitter/MoraBancAndorra

San Pablo Burgos - Andorra

USPEŠNO

Pred nama je dan kada će uzbuđenje dostići vrhunac. Pet od šest timova iz grupe B završnog turnira španske Endesa lige pred poslednje kolo nada se plasmanu u polufinale, a naš analitički tim pronašao je tip sa velikim valueom na meču koji otvara program.

tip

Andorra 84.5 over (1.85)

I u prošlom kolu GOLD tip je bio protiv ekipe Burgosa. Svako ko je pogledao meč, a naročito poslednju deonicu mogao je da uvidi sve defanzivne nedostatke ekipe, a da li treba još nešto dodati pored činjenice da su Valencii dozvolili 36 poena u četvrtom kvartalu?! Da je Dubljevića i drugove malo ranije krenuo šut zatrpali bi koš protivnika do vrha, ovako su stali na 94.

I Burgos i Andorra nadaju se pobedi u ovom meču, a ekipa koja do nje i dođe biće nadomak polufinala, što implicira da će napasti iz svih raspoloživih oružja. Oba tima svoju napadačku igru baziraju na spoljnoj liniji, jer najbolji poenteri pokrivaju baš te pozicije.

To se naročito može reći za ekipu Andorre, koja je na ovaj turnir u ozbiljnom deficitu sa visokim igračima, jer zbog povreda ne igraju Diagne i Musli. Nedostak centimetara u reketu pokušavaju da nadomeste oslanjanjem na bekove i krila, a to im u poslednja 2 meča ide baš od ruke.

Ekipa Ibon Navarra ima jako brze bekove, pre svih tu su glavni organizator igre Hannah, a zatim i Massenat, Senglin, Walker, Todorović, Jelinek, kao i Sy, pa stručni štab Andorre na raspolaganju ima zaista široku i brzu spoljnu liniju, koja voli da trči u leđa u odbrani i zaista igra na ogroman broj napada.

Da je napad glavno oružje ekipe Andorre najbolje svedoči broj ubačenih poena na poslednja 3 meča - 91, 113 i 88, što je prosek od čak 97.3 poena! Činjenica da su jednom Realu pre 2 dana spakovali 91, koji važi za jedan od najboljih defanzivnih timova u Evropi, pokazuje u kakvoj je šuterskoj formi ovaj tim.

Mišljenja smo da će ovaj meč biti klasičan run'n'gun duel, sa kratkim napadima i dosta trčanja, pa granicu od 84.5 poena na ekipu Andorre zaista smatramo niskom, a ne bismo bili u čudu da do početka meča ova margina skoči za 2-3 poena.


Kladionica: Soccer
Napomena: Analiza predstavlja savet za klađenje, ne radi se ni o kakvoj "dojavi", niti o tipu čija je prolaznost 100%. Kladite se na sopstvenu odgovornost.
Kvota: 1.85
0

0 Komentara

Ostavite komentar