Analiza

analiza-11283

photo: clutchpoints.com

Ish Smith

USPEŠNO

Samo četiri NBA meča u noći između utorka i srede i skormna NBA ponuda ne daje mnogo prostora za manevar našem analitičkom timu, ali je tip sa određenim valueom pronađen u "Spectrum Centeru" gde će domaći Charlotte Hornetsi dočekati Washington Wizardse.

tip

Ish Smith 12.5 over (1.85)

Ovaj meč se može okarakterisati kao derbi donjeg doma tabele Istočne konferencije, jer Hornetsi trenutno zauzimaju 10, a Wizardsi 12. poziciju. Oba tima nemaju preterane ambicije ove sezone, što je i logično s obzirom na osrednji kvalitet rostera, pa će po svemu sudeći večerašnji biti jako zanimljiv i neizvestan.

Lista povređenih igrača Washington Wizardsa je izuzetno duga, a nju od skoro čine i Thomas Bryant, Isiah Thomas i Jordan McRae, a već dugo je odsutan i John Wall, pa je rotacija tima dosta kratka. Uprkos malom fondu igrača, "čarobnjaci" igraju u jako brzom ritmu i sa 108 poseda po meču su najbrži tim lige, a njihovi mečevi su po pravilu revija poena.

Budući da je Isiah Thomas povređen, jedini pravi plejmejker tima je Ish Smith. Reč je o prosečnom plejmejkeru, koji u poslednje vreme jako dobro koristi dodatni napadački prostor. Na poslednja 3 meča ubacivao je redom 14, 15 i 19 poena, što je u odnosu na marginu od 12.5 poena 3 uzastopna overa.

Budući da će večeras naspram sebe imati Hornetse, koji ne važe za defanzivno orijentisanu ekipu, očekujemo dinamičnu utakmicu svih 48 minuta sa dosta poena i poseda, a s obzirom na formu, zdravstveni bilans i fond igrača kojima Wizardsi raspolažu u ovom trenutku, smatramo da su veilke šanse da Ish Smith odigra još jednu jako dobru partiju i na svom kontu na kraju utakmice upiše 13+ poena.


Kladionica: Soccer, Meridian
Napomena: Analiza predstavlja savet za klađenje, ne radi se ni o kakvoj "dojavi", niti o tipu čija je prolaznost 100%. Kladite se na sopstvenu odgovornost.
Kvota: 1.85
0

0 Komentara

Ostavite komentar