Analiza

analiza-10841

photo: Partizan Nis

Rade Zagorac

USPEŠNO

U "Štark Areni", posle "prazne" nedelje i meča u Evrokupu, košarkaši Partizana dočekuju ekipu iz Novog Mesta, potpunog autsajdera u ovom meču. Gosti dolaze rasterećeni, uglavnom su doživljavali ubedljive poraze u Beogradu, ali su znali i da iznenade crno-bele. Sa tim ciljem, dolaze i ovaj put na megdan, da pokvare računicu i sebi utabaju put u gornji deo tabele. 

tip

Rade Zagorac 9.5 over (2.55)

Od početka sezone košarkaši Partizana su prvi put povezali 7 dana u Beogradu bez mečeva i fokusirali se samo na treninge i uigravanje sa novim pojačanjem Reddingom, ono što su naglašavali da im je najpotrebnije. Uprkos tome, očekujemo jedan ne tako lak meč, u kojem će Krka u verovatno polupraznoj areni pokušati da maksimalno uspori igru i ne upusti se u jurnjavu sa dubljim i kvalitetnijim rosterom crno-belih. 

Za ovaj meč, "bukmejkeri" su se odlučili da se vode statistikom i daju Zagorcu granicu od 7.5 (trenutni prosek je 6.9 poena). On je igrač koji traži formu od početka sezone, na par mečeva je bio MVP i najbolji igrač, dok se na većini nije preterano isticao, iako ima i minute i slobodu kod trenera Trinkijerija. 

Ono što je za nas bitno, je što je on prepoznat kao bitan šraf ekipe u oba pravca, novo pojačanje neće bitno uticati na minutažu (Peiners retko kada ulazi, dok ne vidimo Reddinga na poziciji 3 duže od 10 minuta), kao i to da, će Partizan težiti ka tome da iz čvrste odbrane ubrza igru, i postigne što više lakih poena, što je specijalnost Zagorca. 

U skladu sa tim očekujemo da bude na terenu oko 25 minuta i bude napadački raspoložen a onda je i 10+ poena (viša granica u Mozzart kladionici ) lako dostižna za njega. Vodili smo se isključivo ulogom koju ima i potencijalom koji može da dostigne, a mislimo da je večeras pravi meč da opravda poverenje celog tima i stručnog štaba. 


Kladionica: Mozzart
Napomena: Analiza predstavlja savet za klađenje, ne radi se ni o kakvoj "dojavi", niti o tipu čija je prolaznost 100%. Kladite se na sopstvenu odgovornost.
Kvota: 2.55
0

0 Komentara

Ostavite komentar