Analiza

analiza-10816

photo: Budućnost VOLI

Nikola Ivanović

USPEŠNO

U jednom od derbija ovog kola ABA lige očekuje nas duel dve najbolje crnogorske ekipe i velikih rivala, plavo-belih Budućnosti i Mornara. Blagi favoriti su gosti, ali mi očekujemo neizvestan meč i borbu do samog kraja. Domaći će sigurno biti veoma motivisani u zelji da pokazu da su oni trenutno br. 1 na primorju, a mi očekujemo.. 

tip

Nikola Ivanović 9.5 OVER (1.75)

Košarkaši Budućnosti posle promene trenera i perioda stagnacije, trenutno se nalaze u uzlaznoj putanji, igraju sve bolje, sa nekoliko pobeda su vratili nadu sebi u prolaz u top 16 fazu Evrokupa, i pritom se nalaze na vrhu regionalne lige. 

I kad im glavni cilj ne bi bio da održe ovu superiornu formu, svi znamo šta znači derbi i pitanje motivacije u njemu. Dok je ponekad zalaganje stranaca i razumevanje derbija upitno, uloga domaćih igrača ponekad je od presudnog značaja. Zato smo se danas odlučili za Nikolu Ivanovića, "domaćeg" momka, koji u poslednjih mesec dana pruza fenomenalne partije. 

Statističi gledano, na poslednja 4 meča u ligi je dvociren, i igra 20-25 minuta. Analizirajući njegovu igru, vidimo da je period uigravanja sa novom bekovskom linijom prošao i da Nikola sada preuzima više odgovornosti u napadu, a svi znamo da je igrač koji se ne libi da bude vodja i da uzima šuteve u prelomnim trenucima meča. 

Ne treba spominjati, da je na većini mečeva izmedju ova dva tima vidjena brza košarka, sa puno poena, a složićete se da je bekovskoj liniji Mornara mnogo zanimljiviji deo terena gde oni napadaju. Sve ovo nas navodi da će Nikola Ivanović i na ovom meču biti dvocifren i bitno uticati na izdanje svoje ekipe. 


Kladionica: Max bet, Mozzart
Napomena: Analiza predstavlja savet za klađenje, ne radi se ni o kakvoj "dojavi", niti o tipu čija je prolaznost 100%. Kladite se na sopstvenu odgovornost.
Kvota: 1.75
0

0 Komentara

Ostavite komentar